Kuinka poistaa PayPalin automaattiset maksut käytöstä?

Etsitkö parhaillaan ohjelmistoa, jolla on täydellinen käyttöliittymä, joka helpottaa taloudellisten tapahtumien suorittamista? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee oppia lisää PayPalista mahdollisimman pian. Se on eräänlainen rahasovellus, jonka avulla voit lähettää varoja, seurata pankkitiliäsi, suorittaa maksuja, vastaanottaa rahaa jne. ilman vaikeuksia.

Tämä ohjelmisto on ollut teknologiateollisuudessa huomattavan kauan, joten voit luottaa sen palveluihin ilman sen kummempaa harkintaa. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian lisää tämän ohjelmiston ja sen ominaisuuksien toiminnasta PayPal tuki tiimin ohjauksessa.

Yksi parhaista osista tämän maksutapahtumajärjestelmän valinnassa muihin verrattuna on, että voit mukauttaa sen ominaisuuksia mieltymystesi mukaan. Kaikki nämä tekijät tarjoavat sinulle parhaat mahdollisuudet ja vähentävät ongelmia vastaavasti.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää useita huippuluokan maksuohjelmiston, kuten PayPal, tarjoamia palveluita tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että PayPal tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua perusteellisesti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa PayPal automaattiset maksut käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata PayPal-sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun etusivu tulee näkyviin, napauta Asetukset-välilehteä välittömästi
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Taloudelliset tiedot -ruutu
  4. Avaa Automaattisten maksujen hallinta uudelta avautuvalta sivulta
  5. Napauta Peruuta-välilehteä täyttääksesi vaatimukset

Soita PayPal Tuki Suomi numeroon, jos sinulla on lisää epäilyksiä tai huolenaiheita.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka vaihtaa PayPal salasana?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa valinnainen PayPal-tili käytöstä?

Kuinka poistaa PayPal automaattinen kirjautuminen käytöstä?

Kuinka poistaa PayPal kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?