Kuinka poistaa PayPal automaattinen kirjautuminen käytöstä?

Oletko yksi monista ihmisistä planeetalla, joka luottaa teknologiaan ja Internetiin laajalti? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät jo, että jos haluat saada parhaat edut, sinun on ladattava laitteellesi useita ohjelmistoja, kuten PayPal. Se on eräänlainen sovellus, jonka avulla voit seurata varojasi ja siirtää rahaa kenelle tahansa ihmisille onnistuneesti.

Tämä rahajärjestelmä luotiin, jotta sen käyttäjien olisi kätevää suorittaa liiketoimia turvallisesti riippumatta siitä, missä päin maailmaa he ovat. Tästä syystä sinun tulee pitää mielessä, että saat mahdollisimman pian PayPal tuki tiimin ohjauksesta lisätietoja tämän ohjelmiston ja sen useiden ominaisuuksien toiminnasta.

Yksi tämän sovelluksen parhaista osista on, että sillä on erittäin helppokäyttöinen ja luotettava käyttöliittymä, jonka voit määrittää mieltymystesi, vaatimusten ja budjettirajoitusten mukaan.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja asentaa lukuisia työkaluja, joita huippuluokan rahaohjelmisto, kuten PayPal, tarjoaa tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että PayPal tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestiä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa PayPal automaattisen kirjautumisen käytöstä. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata PayPal-sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun etusivu tulee näkyviin, napauta kohtaamaasi Asetukset-välilehteä
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse heti Suojaus-painike
  4. Napauta seuraavalta avautuvalta sivulta Päivitä-ruutua Auto Login -vaihtoehdon vieressä
  5. Sammuta se ja tallenna muutokset

Soita PayPal Tuki Suomi numeroon saadaksesi lisätietoja tai ohjeita.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka poistaa PayPal automaattiset maksut käytöstä?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa valinnainen PayPal-tili käytöstä?

Kuinka poistaa PayPal kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?