Kuinka ottaa PayPal-maksu käyttöön myöhemmin?

Oletko parhaillaan etsimässä sopivaa ohjelmistoa, jonka avulla voit helposti hoitaa rahamääräisiä velvoitteitasi? Jos vastauksesi on kyllä, yksi parhaista online-alustoista, joita voit käyttää, on PayPal. Se on eräänlainen rahastonhall intajärjestelmä, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa rahaa pitäen samalla kirjaa taloudestasi ilman vaikeuksia.

Tämä sovellus on luotu huipputeknologialla, joten voit luottaa sen palveluihin vaivattomasti. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian PayPal tuki tiimin ohjauksesta lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto ja sen tilat toimivat.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi valita tämä alusta muiden sijaan, on se, että se suojaa tietosi, rahasi ja muut yksityiskohdat parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki nämä elementit tarjoavat sinulle parhaat mahdollisuudet ja vähentävät esteiden mahdollisuutta enemmän kuin uskotkaan.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää lukuisia työkaluja, jotka tarjoavat huippuluokan maksutapahtu masovellus, kuten PayPal, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että PayPal tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi lyhyessä ajassa. Voit soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan milloin tahansa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat ottaa PayPal-maksun käyttöön myöhemmin. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata PayPal sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun pääikkuna avautuu näytölle, napauta kohtaamasi Kauppa-ruutua
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse heti Maksuyhdyskäytävät-ruutu
  4. Löydät seuraavalta sivulta vaihtoehdon nimeltä Maksa myöhemmin, napauta sitä
  5. Ota ominaisuus käyttöön ja tallenna muutokset

Soita PayPal Asiakaspalvelun numero, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka lisätä uusi valuutta PayPal?


Popular posts from this blog

Kuinka poistaa valinnainen PayPal-tili käytöstä?

Kuinka poistaa PayPal automaattinen kirjautuminen käytöstä?

Kuinka poistaa PayPal kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?