Kuinka poistaa PayPal kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Haluatko olla osa planeettaa, jossa jokainen tehtävä suoritetaan tekniikan ja internetin avulla? Jos näin on, voit käyttää useita alustoja parantaaksesi käyttömukavuuttasi. Koska jokaisella ihmisellä on käytössään vahvasti käyttämä teknologinen laite, sitä käytetään maksujen nopeaan suorittamiseen.

Tämä tekijä vähentää käteisen tarvetta ja helpottaa taloudellisten vaatimusten täyttämistä vastaavasti. Paras sovellus, jota voit käyttää tällaisina aikoina, on PayPal. Se on eräänlainen ohjelmisto, joka on luotu helpottamaan rahatapahtumia. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä sovellus voi parantaa online-elämääsi välittömästi PayPal tuki tiimin avulla.

Tilin luominen tällä sovelluksella on varsin tehokasta, koska tarvitset vain pankki- tai luottokortin pankkitilisi yhdistämiseen. Ei vain sitä, vaan voit myös muuttaa ominaisuuksia vastaamaan yksityisiä tarpeitasi.

Oletko käymässä läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa ja rekisteröityä luotettavan maksujen aloitusalustan, kuten PayPal, älypuhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.

Tällaisina aikoina paras asia, jonka voit tehdä, on ottaa yhteyttä PayPal tekniseen tuki tiimiin ja pyytää heidän neuvojaan. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit luottaa heihin ilman lisäharkintaa.

Sen lisäksi on muutamia ohjeita, joita voit noudattaa, jos haluat poistaa PayPal kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata PayPal-ohjelmisto valitsemassasi laitteessa
  2. Kun etusivu tulee näkyviin, avaa Asetukset-ikkuna ja valitse Suojaus
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista, napauta 2-vaiheinen vahvistus -ruutua
  4. Valitse tapa, jolla haluat saada koodit, joilla voit kirjautua sisään
  5. Napauta Määritä ja noudata annettuja ohjeita

Voit soittaa PayPal Tuki Suomi numeroon, jos haluat lisätietoja tästä alustasta.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka poistaa PayPal-sähköpostihälytykset käytöstä?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa valinnainen PayPal-tili käytöstä?

Kuinka poistaa PayPal automaattinen kirjautuminen käytöstä?